Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kozmor Ákos: Fejlődik a csapat...

2010.12.17

Hogyan értékelnéd a tavalyi teremszezonban nyújtott teljesítményét a csapatnak, és kiemelnél-e valakit az akkori teljesítmények alapján?

 

A tavalyi teremszezonról összességében pozitívan tudok nyilatkozni. Hiányérzetem a veszprémi 3. hely miatt van, és a Szilveszter Kupán ha a bírók nem "szólnak" közbe, úgy érzem teljesítményünk alapján döntőt játszhattunk volna. Remélem idén ez valóra is válik, mert érzek annyit a csapatban, hogy ezt véghezvigye. A kőszegit legnagyobb örömömre sikerült "otthon" tartani, a bükit pedig óriási bravúrnak tartom.

 

Hogyan készült a csapat az idei megmérettetésekre?

 

Az idén is, mint minden évben az összes csapat közül a legkorábban kezdtük el a felkészülést. Ennek Keszthelyen meg is lett az eredménye. Sok edzéssel, megbeszéléssel és összetartással…

 

Milyen változások történtek a csapat életében az utolsó büki tornától eltelt hosszú idő alatt? Kik voltak a távozók, kik lesznek újak a csapatban?

 

Ami a játékoskeretet illeti egy ember távozott (Mészáros Ferenc), az érkezők listáján szerepel Jagodits Gyula és Sipos Norbert, aki Keszthelyen segített játékával a csapatnak és bízom benne, hogy Szilveszter Kupán is minket választ. Egy új szponzorral is bővült a club, Táncsics András személyében, aki egy garnitúra gálapólóval ajándékozta meg a csapatot. A büki tornán nyert vásárlási utalvány felhasználásával vadonatúj Adidas szerelésben futunk ki idén a pályára.

 

Az egyik legjelentősebb kérdés minden évben, hogy kiket sikerül megnyerni a csapat mellé. Ennek tekintetében kikre támaszkodhat a Buntstift az idei teremtornákon?

 

Táncsics András - Corner Söröző, Putyora Roland - Club 105 Velem, Tánczos Dávid - Ciao Amico. Bízom benne, hogy még sikerül tehetős befektetőt találni a csapat mellé. Úgy gondolom, ha az eredmények jönni fognak, a támogatók sem fognak elmaradni.

 

Mely tornákon indul idén a csapat, és a tavalyi eredmények ismeretében mik az elvárások, egyáltalán vannak-e megfogalmazott célok?
 
Az első torna (talán az egyik legnevesebb) Keszthelyen volt. Először léptünk fel ezen a tornán és ( bár én nem voltam meglepődve,mint sokan a helyszínen) a csapatom 1/1 azaz tornagyőzelmet ünnepelhetett. Ennél szebb kezdésről álmodni sem mertem volna. A második torna a szokásos kőszegi lesz, amelyen bízom a címvédésben. A harmadik a Szilveszter Kupa, ahol idén végre szeretnék döntőt játszani a csapatommal. Ami még konkrétum az a büki, ahol szintén címvédésre készülünk.
Azt még szeretném hozzátenni, hogy a csapat látványosan évről-évre fejlődik...
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

NEM HISZEM:)

(RED LABEL FT, 2010.12.25 05:26)

Nem láttam a tornát de biztos vagyok benne Buntstift van annyira jó csapat hogy bíró nélkül is bármikor képes nyerni. Oklevelekről pedig tornaszervező a hibás:)
Sok sikert Szombathelyen srácok. Boldog Karácsonyt

átalakibekivalaki@citromail.hu

(elen smith, 2010.12.24 20:11)

egy joo Csikoo Csárda sose roszz.. föleg h a biro 2-0rol elfujja..de hát az oklevelek elöre megvannak irva akkor nehéz... hajrá Bunstift!!!