Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A legfontosabb behúzva: első hely a kőszegi Cáki Csikó Csárda kupán

2009.12.25

Az immár hagyományosnak mondható Cáki Csikó Csárda kupát ebben az évben sem hagyta ki a csapat. Az első napon a csoportmérkőzések vártak a fiúkra. Innen meggyőző játékkal (gólarány: 30-2) első helyen sikerült a kvalifikáció az egyenes kieséses szakaszba.

A nyolcaddöntőt, és a negyeddöntőt is sikerrel véve, majd az elődöntőben a Csikar Csárda csapatát búcsúztatva jutott a Buntstift a döntőbe. Itt a Galasport együttese várt a fiúkra. A tornán látottak alapján elmondható, hogy a két legjobb csapat jutott a döntőbe, ahol sportszerű küzdelmek után megérdemelten tartotta a Buntstift "otthon" a kupát.

Sajnos a győzelem nem lehetett teljesen felhőtlen, mivel Imre Balázs komolyabb sérülést szenvedett (azóta már kiderült, hogy szárkapocscsont-törés a diagnózis, kb. 6 hét kihagyás), ami azt jelenti, hogy nem számíthat rá a csapat a szombathelyi Szilveszter kupán. A csapat nevében ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánunk Balázsnak.

Kép

Álló sor balról: Imre Balázs, Kozmor Ákos, Horváth Péter, Szép Róbert, Kratochwill Zoltán, Hajmási Milán, Dienes Balázs, Táncsics Péter

Guggolnak balról: Németh Zoltán, Komonszky Gábor, Albert Dániel, Szlávich Csaba, Imre János, Mészáros Ferenc 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.